JOCS GAUDIRE

Vilatà/na
de l’any

T’imagines molts grups al mateix moment corrent pels carrers responent preguntes del mateix municipi i resolent enigmes? Fem un ús social i participatiu de la tecnologia!

El nou joc de pistes tecnològic pel teu ajuntament o entitat!

BOGERIA I EMOCIÓ PER EQUIPS!

Vilatà/na de l’any

  • Com un Escape Room al carrer barrejat amb estil joc de pistes, però personalitzat al municipi!
  • Per equips, cada equip haurà d’aconseguir 5 medalles per ser l’equip vilatà/na de l’any! Tots els equips que aconsegueixin les 5 seran nomenades vilatans/anes de l’any.
  • Amb una hora de temps, caldrà sumar punts prèviament buscant pels carrers del poble, i amb l’ajuda d’una app mòbil, superar diferents enigmes que s’activaran per geolocalització.
  • Mecànica molt desenvolupada perquè sigui emocionant. Es combina un recorregut lliure pel municipi, amb proves i enigmes físics.
  • Farem interactuar els participants amb les botigues, bars o establiments per a fer el millor joc de pistes per ajuntaments del moment! També hi sortirà cultura del poble, de la història, o de personatges il·lustres! Qui serà el millor? Organitza el joc de pistes del moment!

Enginy, cooperació i estratègia!

Personalitza la temàtica del joc!

Us proposem el vilatà/na de l’any com a activitat lúdica per la vostra festa major, o per a qualsevol esdeveniment lúdico-festiu. Engloba totes les edats, de famílies a adults, per a passar una tarda d’allò més entretinguda, i sobretot, fent poble.

En aquest cas, l’eina permet personalitzar la temàtica de l’activitat a qualsevol tema que es vulgui. Us posem aquí 3 exemples d’intervencions que hem fet com a Vilatà/na de l’any amb contingut personalitzat:

  • Descoberta dels espais municipals per a joves – Tàrrega, març de 2022
  • Consum conscient de drogues i alcohol – Dinàmica lúdico-formativa joc de pistes digital per a joves – Consell comarcal de l’anoia, estiu de 2021
  • Descoberta cultural del Pla de l’Estany – Banyoles, juny de 2022.

T’ho imagines al teu municipi? Volem donar-vos l’eina tecnològica per a gamificar qualsevol contingut! Volem proposar una proposta innovadora com a joc de pistes per al teu ajuntament!

Personalitzat

La temàtica proposada és la del Vilatà/na de l’any. Però, si es vol, es pot personalitzar a la temàtica que es vulgui!

Per equips

Les inscripcions seran per equips. T’imagines els grups corrent pel municipi corrent a la vegada i entrant als establiments? Uau!

Recorregut lliure

Els punts estan geolocalitzats prèviament. Es necessitarà estratègia per a ser eficients. Una bona planificació pot ser determinant…

Cultura del poble

Farem interactuar els participants amb les botigues, bars o establiments. També hi sortirà cultura del poble, de la història, o de personatges il·lustres! Un estil joc de pistes per l’ajuntament que no deixarà a ningú indiferent. Qui serà el millor?

Vols portar Vilatà/na
de l’any al teu poble?

Contacta’ns

VILATÀ/NA DE L’ANY!

En el món físic

Les experiències són físiques, l’app és l’eina de les activitats.

Coneix el municipi!

Un joc de pistes que farà recórrer tots els racons del municipi!

Emocionant

Classificacions a temps real, rànquing, guanyadors i premis!

Personalitzat

L’app serà personalitzada, com si fós teva! No hi faltaran detalls!

Vilatà/na de l’any
en fotos!

Aquí us ensenyem alguna de les fotos del vilatà de l’any, tal i com el muntem al municipi. Creieu que les participants seran capaces que l’arc s’aguanti?  Hi ha una invasió al municipi, i per a la medallla defensora del poble cal erradicar la invasió tombant totes les estructures, podràs?

Fem una videotrucada i en parlem?

I perquè no provar-ho? Contacta amb nosaltres. Som flexibles i ens adaptem a les teves necessitats!

Tel. 613022633
info@gaudire.com